Qual- IT Quality For IT

Quality For IT

info@Qual-IT.eu

Contacteer ons op info@Qual-IT.eu voor uw specifieke vragen.

Webhosting

Domeinregistratie

Domeinregistratie Dit is het Belangrijkste van geheel uw website, de naam. Hoe gemakkelijker te onthouden hoe rapper je gevonden word. Deze mag bestaan uit cijfers, letters en/of koppelteken (-). Alleen mag het koppelteken niet als begin of einde gebruikt worden. Daarnaast moet worden gekozen voor een extensie (.be, .nl, .com, etc ). U kunt een domeinregistratie aanvragen voor uw bedrijf, thuisgebruik, hobby, etc. Wij kunnen in real-time controleren of uw domein beschikbaar is.

Webhosting

Webhosting is een datapakket voor uw website. Hoe groter het is hoe meer je er mee kan doen. Bent u van plan om veel foto’s op de site te hebben of veel tekst en weinig foto’s maar wel veel bezoekers dan kiest u beter voor een groot pakket. Wij van Qual-It maken er geen probleem van om uw pakket achteraf groter te maken of kleiner. Klant is koning. Naast de data heeft u ook nog keuze uit bijvoorbeeld een bedrijfsemail aan te maken(bv: info@uwbedrijf.be ).

Op maat gemaakt

Heeft u geen kaas gegeten van websites bouwen? Heeft u geen tijd om uw site te onderhouden? Geen probleem! Wij kunnen uw site bouwen en onderhouden. Daarvoor komen langs bij u thuis voor de bespreking ervan. U kunt steeds aanpassingen doorsturen naar ons.


Voor designers

Kan u websites bouwen maar geen servers onderhouden? En u wilt toch nog extra verdienen aan uw klanten? Dat kan bij ons met reseller hosting. Dat is een groot pakket wat u volledig in beheer kan hebben. U kunt hiermee zelf ruimte en webhosting verkopen en verdelen aan uw klanten. tevens zijn uw klanten niet onze klanten. Wij hanteren een gouden regel. Uw klanten zijn en blijven uw klanten. Als wij gecontacteerd worden door een van de eindklanten van een reseller, verwijzen we die altijd door naar die reseller zelf. Zonder uitzondering.

Virtuel Private Server (VPS)

Perfect voor wie een volledige priveserver wilt! Voor klanten die zelf webhosting willen aanbieden, of grote projecten willen online houden. Denk maar aan minecraft, VOIP, Gamingserver,...

Verhuizen

Heeft u al een bedrijfswebsite of een website voor u hobby? U kunt alles naar onze servers verhuizen. Wij zijn gegarandeerd goedkoper! Dit voor dezelfde kwaliteit en/of beter! Vraag zeker naar onze voordelen.