Qual- IT Quality For IT

Quality For IT

info@Qual-IT.eu

Contacteer ons op info@Qual-IT.eu voor uw specifieke vragen.

Laptops en computers

Herstellingen

Gaat uw laptop traag? Denk je dat hij aan vervanging is? Een Defect? In de meeste gevallen kunnen wij door een onderdeel te vervangng of enkele aanpassingen te doen, nieuw "leven" inblazen. Dit is véél goedkoper dan een nieuwe laptop of computer te kopen. Bij de aankoop van een nieuw toestel bij ons kunnen wij hiermee rekening houden en wordt uw nieuw toestel goedkoper omdat u de nieuwe onderdelen kunt laten verplaatsen in het nieuwe toestel.

Onderhoud

Een jaarlijks onderhoud van uw laptop of computer kan de levensduur van uw toestel verlengen. Wij hebben gemiddeld een half uur tot een uur nodig om alles na te kijken (virussen, spam, storingen, stof,...). U hoeft daarvoor niet naar ons te komen. Wij kunnen daarvoor bij u langskomen.

Nieuwe computers

Kent u veel van nieuwe computers? Of net niet? Dit is geen probleem voor ons, wij kijken samen met u naar een goedkoop toestel op maat. Die wij zelf in elkaar steken. Dit is gemiddeld 20% goedkoper bij ons dan voor hetzelfde toestel bij een "concurrent" van ons. Standaard geven wij 3 jaar garantie op nieuwe toestellen.


Smartphone reparatie

Heb je een gebroken scherm? Is de ingebouwde batterij kapot? Wij kunnen dit binnen het uur herstellen. Vraag een offerte aan via offerte@qual-it.euof via 056/44 88 47. Wij bekijken meerdere leveranciers naar de beste prijs voor u. Dit steeds met originele onderdelen.U hoeft uw toestel geen nammidag te missen. U kan erbij blijven zolang wij eraan bezig zijn.

Onderdelen

Inkt nodig? Nieuwe printer? Vraag zeker naar onze prijzen. Toestel of onderdeel krijg je van ons binnen de 2 dagen voor de goedkoopste prijs. Bij printers en andere randapperatuur krijg je er van ons een gratis installie aan huis bij.

Software

één of meerdere licenties nodig van Microsoft Office, Windows, Antivirus,.. . Bij de aankoop van software komen wij die gratis bij u installeeren als u dit wenst. Wil je meerdere licenties kopen? Uiteraard kan u ze kopen aan voordeligere prijzen.Wij hebben alle licenties op voorraad liggen.