De goedkoopste & snelste webhosting van Benelux!

 

Nieuwe Webhostingprovider

Home > Nieuwe Webhostingprovider
 

Snel, goedkoop en betrouwbaar

Gebruik onze domeinchecker en registreer uw domeinnamen voor een lage prijs. Reeds aangekochte domeinen kunnen goedkoop of gratis verhuisd worden naar Qual-IT.  Nieuwe domeinen staan binnen de 2 uur online. bij het aankopen van meerdere domeinnamen krijgt u extra korting. Contacteer hiervoor sales@qual-it.eu.  Domeinen worden in realtime geüpdatet waardoor u razendsnel online kunt met uw website.

In ons gebruiksvriendelijk klantenpaneel kunt u in real-time aanpassingen doen. Bij elke nieuwe bestelling kunt u steeds kiezen wanneer u wilt betalen. Maandelijks, halfjaarlijks, per trimester, 2 jaarlijks,…  Dit kan u steeds doen met tal van betaalmogelijkheden. Er zit zeker en vast een betaalmogelijkheid in voor u.

Ons extra pluspunt is dat wij een helpdesk aanbieden waarbij u niet hoeft te betalen per vraag of aanpassing. Tevens is er ook een mogelijkheid om uw website door ons te laten maken. U kunt hiervoor ons contactformulier gebruiken.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Aaron van Qual-IT